On rankkaa olla tyhmä

Kirjailija: Namikolinx Iina Thomsson Lukija: Namikolinx

Itsensä kehittäminen
Mielen hyvinvointi
Mieli
Keho
Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Lapset
9+lapset

Suosikkitubettajan voimauttava itsetuntokirja "On rankaa olla tyhmä, on lause, jota olen pyöritellyt paljon mielessäni, varsinkin, koska se ei ole totta. Kuka tämän ajatuksen minun päähäni on istuttanut? Kiusaajat? Opettajat? Tuntemattomat netissä?” Meistä kaikista tuntuu välillä tyhmältä. Joskus ei itse ymmärrä jotain tai sitten tuntuu, ettei kukaan muu ymmärrä sinua. Tämä kirja on kirjoitettu jokaiselle, joka ajattelee olevansa yksin näiden ajatusten kanssa. Niille, jotka eivät ole pärjänneet helpolla koulussa, ovat kokeneet kiusaamista tai eivät uskalla olla täysin oma itsensä. Kenenkään toisen ei pitäisi määritellä sitä, mihin pystyt. Ei kouluarvosanojen, muiden kommenttien tai mielipiteiden. Kirjassa tarkastellaan teemoja, jotka liittyvät muun muassa huonommuuden tunteeseen, koulukiusaamiseen, lukivaikeuteen, ihmissuhteisiin, pelkoihin ja niiden voittamiseen sekä omien vahvuuksien löytämiseen ja niistä iloitsemiseen. Namikolinx kertoo myös siitä, miten hänestä tuli tubettaja. Mistä kaikki alkoi, millaista on ollut tehdä kymmenen vuotta YouTubea ja kuinka julkisuus on vaikuttanut häneen. Namikolinx on suomalainen sisällöntuottaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Miranda Rönnberg (s. 1999). Hänet tunnetaan positiivisista ja hauskoista YouTube-videoista, joita hän on tehnyt jo vuodesta 2013 lähtien. Iina Thomsson (s.1998) on opiskellut journalistiikkaa Jyväskylän yliopistossa. Hän on työskennellyt toimittajana muun muassa Ylellä ja Aamulehdessä sekä tehnyt töitä myös freelancerina. Musta Kissa on espanjalaissyntyinen, Suomessa asuva pitkän linjan kuvittaja ja sarjakuvantekijä. Hän on tehnyt runsaasti animaatioita, videopelejä ja sarjakuvia monenlaisille kansainvälisille asiakkaille ja Suomessa muun muassa Roviolle.

Mistä äänikirjan On rankkaa olla tyhmä löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
On rankkaa olla tyhmä
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele On rankkaa olla tyhmä ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen On rankkaa olla tyhmä ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot